VI REISER I MORGEN

Hæææææi!

Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra siste vakt på jobb før jul, satt meg til i sofaen med julestrømpa jeg fikk av V, og gosser mæ. Snart skal vi til bestemor hvor det serveres hennes hjemmelagde kjøttkaker,  og alle veit at når bestemødre serverer hjemmelagde greier, er det duket for kulinariske opplevelser Eivind Hellstrøm hadde felt gledestårer av.  Det blir DIGG.

Her er et bilde av meg og etterveksten min, tenkte det var hyggelig sånn på tampen av julestria. Jeg skulle kanskje fått ordna med den før jeg reise på ferie, men det rekker jeg ikke. Vi reiser nemlig IMORRAAAA!

Egyptorama blir good, og det gledes til alt fra hyggelig passkontroll på gardermoen og flymat, til palmer og små trekameler til 1000 egyptiske pund.

Det har vært ei god førjulstid så langt, med mye jobb, mye sosialisering med både de vennene jeg ser ofte og de jeg ser sjeldent, og i går hadde jeg, mamma og V superkos julefrokost og åpning av pakker etterpå. Forresten, tusen takk for så mange tillykkemeldinger og gratulasjoner jeg har fått på shærshteinnlegget <3 Det settes stor pris på av både meg og V. Så smask til dere!

Nå er det kjøttkaker på G. Vi blogges!

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

3 kommentarer
  1. Tilbaketråkk: eggdonors.asia

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg