SLIPP VALKENE FRI PÅ FERIE

God morgen bloggis! 

Herregudane, i skrivende stunde er klokka 03 på natta. Etter en lang dag inneholdende rusling på stranda, avslapping ved bassenget, masse god mat og en laaaaang runde med spa, skulle jeg bare kræsje et kvarters tid i senga  før vi skulle ut og roame streeten på kveldstid. Men etter badstue, skrubbing, jacuzzi og verdens vondeste men beste massasje, var skrotten min bare i helt hvile-fullstendig-på-grensa-til-pensjonist-tilværelses-modus. Vi la oss rundt klokka 21, og jeg våkna ikke før nå, litt før 03. Litt tidlig å rave bort til frokostbuffeten da vel.  

Vi var fremme på hotellet seint lørdag kveld, og rakk ikke så mye annet enn å bli stua inn til en sein middag og å gå en liten tur rundt på hotellområdet etterpå for å sjekke ståa. Bortsett fra synet av en mann som kom sjanglende og tissa i en av hotellets flotte blomsterbusker på vei til baren, har inntrykket så langt vært veldig positivt! Hele byen her er nok kanskje litt prega av charter, men for ei uke med ferie tilegnet avslapping, soling og bading, så virker Sharm el Sheikh helt perf så langt. 

Ellers har jeg oppdaget at det er deilig å slippe valkene fri på ferie, og lufte hver krik og krok av både kjærestekilo, julekilo og kiloer som var der fra før. Det disser når jeg poker magen og det planlegges en real change over nyttår, men du verden som kjærleikshåndtaka koser seg ute i friluft. Nå om dagen eter jeg jo oppunder og vel så det også, så de kanke akkurat klaga på feriestemninga nå synes jeg, selv om bikinitoppen har blitt litt trang til jul. Det gledes!

 

Jeg har ikke fått tatt noen bilder med kameraet enda, som den urutinerte bloggerfisen jeg er. Men imorra er det store planer om å trøkkes inn på beautysaloonen og deretter er det duket for ei kløktig shoot blant palmer og blommor for å si det MILDT, her skal det bli instavennlige shots i bøtter og lass, så STAY TUNED sier jeg bare ass, for detta vil du IKKE gå glipp av gitt. Jeg har shava leggene for å si det sånn, så her blir det muligheter for å vise all kinds of ankler og mere tell. 

 

Vi blogges! 

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg