NÅR BAE ER PÅ FOTBALLTUR

Heihå!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med ei svær dyne over meg, Pepsi Max i koppen og smashen jeg fikk i julekalenderen fra V på fanget. Han er utenlands på fotballtur akkurat nå, og dere veit hva dem sier; Når bae er på fotballtur, danser musa på bordet. Eller noe sånt.

Jeg har ikke rukket å danse så mye på bordet, men jeg har prøvd å lære meg å klatre i trær:

Uten at det akkurat ble noen massiv suksess.  Kanskje jeg egentlig bare klamrer meg til den stammen for harde livet for å minnes V. Når vi snakker om hel V(ed), liksom…Heh, jess. Nøgd.

Jeg har også prøvd å ta kule bilder til Instagram, som jeg spammer ned heftig om dagen (sorry for det altså, men fyttigrisen så fin feeden min har blitt au, det må jeg jaggu si). Derfor har jeg prøvd å være artsy ute i vinden:

Det ble selvfølgelig veldig vakkert, som du ser.  Hvis du trykker på bildet kommer du RETT inn på instaen #NyePerksVedOmleggingTilWordpressGitt

Ellers har  jeg bedrevet mye tvangskosing med Hjørdis, noe jeg veit hun setter pris på innerst inne. Hun veit at jeg trenger litt kjærlighet nå,  så hun bør ikke stritte for mye imot.

vi elsker hverandre.

Heldigvis har jeg tålmodige venninner som veit hva de skal ta med denne bloggkjerringa på for å muntre meg opp når gubben er gone. Marte kom hit i dag, og tok meg på photoshoot. Det er som kjent bloggeres favorittsyssel.

Guri, her står vi og blomstrer da. Marte mente at vi ligna på Ole Brumm og Nasse Nøff, men vi var litt uenige om hvem var hvem.

Marte er forresten singel. Hun er sauebonde og har odel på den finaste garden herfra te Ulan Bator også. Så veit dere det. Her har dere et par bilder til av Marte som ble tatt i dag, så dere kan danne dere et litt mer helhetlig bilde av denne snertne snella:

Denna kan veien rundt en brøytepinne, for å si det sånn.

Her sitter Marte på huk. Om hun kler av deg med øynene med sitt sexy blikk, eller om hun imiterer at hun gjør sitt fornødne? Derom strides de lærde.  Heit er a uansett.

Frierbrev til Marte kan sendes til min e-post: [email protected], da jeg er hennes selvutnevnte pimp.

Vi blogges!

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg