JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE

Hælåy bloggis!

De siste dagene har gått med til kveldsvakter på jobb, hosting, sjokoladespising og avslappelse med V. Og apropo V:

Det er på tide med The Big Reveal. Spørsmålet som har holdt alle leserne mine våkne om nettene av nysgjerrighet og frustrasjon over hemmeligholdelse. Nå skal dere endelig få svar. Halleluja, tenker dere, for et julemirakel!  Endelig er ventetiden over, og omsider skal V’s identitet avsløres en gang for alle. Han aner ikke hva han har i vente av ekstravagante bloggeventer, goodiebags og Hjemme Hos-reportasjer med Se&Hør, stakkars, men jeg håper han overlever denne bloggdronnings-kjæreste-tilværelsen. For det er det han er; Han er kjæresten min (putt inn tredve grineemojis her).

V’s navn er verken Vemund, Varg eller Veslegunnar, som jeg har hørt det har blitt spekulert massivt i tidligere. V heter Vegard. Og han er JÆVLIG KJEKK <3

Stakkars krok, jeg ække no sylfide akkurat, jeg er jo ikke det. 

 

Vegard behandler meg som den bloggdronninga jeg er, og væl så det for å si det mildt. De siste to månedene har vi hengt sammen stort sett hver eneste dag, og siden vi fortsatt ikke har drept hverandre av irritasjon fant vi ut at det sikkert var like greit å være kjærester nå.  Spikeren i kista for singellivet kom på morgenen i dag, da han hadde preppa en bugnende julestrømpe til meg:

Denne lå altså og venta på meg i sofaen på morgenen i dag. Vi hadde nemlig bestemt oss for ha vår egen lille julefeiring på morgenen, siden jeg reiser bort hele jula. Da strømpa i tillegg inneholdt både Donald-juleshefte OG kinderegg, forsto jeg at jeg hadde valgt rett idèt jeg sa ja til kjærestespørsmålet, og at jeg har funnet mannen i mitt liv gitt. 

 

Etterpå er det duka for julebord med venninnegjengen + deres kavalerer, noe som betyr min siste ribbesvor før jeg reiser til Egypt.  Dette er selvsagt forferdelig trist, men jeg var hos tannlegen i går, og hun sa til meg at jeg ikke burde tygge på ribbesvor uansett denne jula. Men siden den ordentlige “jula” ikke begynner før på lille julaften, så gjør det sikkert ikke så mye at jeg tar meg litt svor nå i dag. Det er viktig å følge tannlegers råd.

Vi blogges!

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

3 kommentarer
  1. Så koselig! Da regner jeg med at vi treffes en dag. Og jeg er så enig, Vegard er verdens beste😍 Hilsen (en overhode ikke inhabil) tante June😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg