JEG ELSKER NRK-LISENSEN

Halloy!

Jeg har startet det nye året med litt jobb, mye vannrett avslappelse på sofaen, og allerede ei litta sjokkis-sprekk i nyttårsforsettet omhandlende godtestopp i januar. Jess.

 

Jeg begynner på studier igjen om ikke så lenge, og en lang juleferie i Hvittingfoss, med et avbrekk i Egypt, går mot slutten. Ikke flere krumkaker hos bestemor, ikke mer tvangskosing med katta, ikke mer gomling fra mammas velfylte kjøleskap. Nei. Tilbake til lesing, hybelkaniner og havregryn til morgen, middag og kvelds. Hverda’n. Det gledes.  Men det er faktisk nesten ei hel uke igjen, og som den ultrainteressante personen jeg er, som du garra er sjukt nysj på hvordan sitt liv ser ut, så tenkte jeg å liste opp ukas planer:

Mandag: Ingenting. Fri. Spille Red Dead Redemption 2 eller lese i Else Går Til Psykolog. Kanskje gå en tur, hvis jeg føler det der “new year new me”-greiene veldig på kroppen. Vi får se.

Tirsdag: “Hvorfor det” med Trond Viggo og Steinar Sagen!  Da durer jeg og V innover til Oslo en liten tur for å få med oss Steinar, en av våre felles absolutte favorittpersoner, svare på rare spørsmål på Rockefeller. Det blir moroooo!

Onsdag: Nada. Rart med det. Null planer. Hva skjer a? Kanskje møte ei venninne, hvis noen har tid? Er vel bare Hjørdis som har tid til meg vel. Som alltid. Kattepusen Hjørdis der altså. Men hu er drittlei av den tidligere nevnte tvangskosinga, så hu har vel sikkert en mygg hun må jage eller et vissent grasstrå hun må spise antar jeg. Travelt.

Torsdag: Da kommer endelig enkeltemnene ut!! Da må jeg bruke hele ettermiddagen på å finne ut hva jeg skal ta, hvilke fag som ikke krasjer og sette opp timeplanen min. Det blir spennende å se hva det er å velge i, om jeg ender opp med å studere teologi, sexologi og Tupac det neste året for eksempel, eller om det blir noe helt annet.

Fredag: Fredag klokka 09:00 må jeg sitte klar og melde meg opp i de enkeltemnene jeg har valgt. Da er det førstemann til mølla, så da er første prioritet stabilt internett og en skjerpa finger på musa, hvis det er lov å si.

Lørdag: Lørdag kommer til å gå til å sette seg litt inn i de emnene jeg får, lage en plan for lesing og planlegge det kommende halvåret godt. Når jeg først får emnene inn på timeplanen blir det jo mye lettere å se hvor mye tid jeg får til å jobbe ved siden av, trene kanskje bittelitt, surre og rusle videre med bloggen, og spille Red Dead Redemption 2 ikke sant.

På kvelden på lørdag skal jeg og V en tur innom venninna mi og hennes bursdagsfest, det blir koooooselig <3

Søndag: På søndag skal jeg og V på omvisning i NRK-bygget. Snoke rundt i lisensnirvanaet, vår favoritt-statskanal. NRK er livet for oss. NRK <3 Jeg elsker NRK-lisensen, jeg. Den gir meg mye glede faktisk. Fantastisk radio. NRK-klem til alle <3

 

Nyt sønda’n og gled dere te manda’n!

Vi blogges B-)

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

 

1 kommentar
  1. Radio? Det er vel en del år siden radioen ble fritatt for lisens.
   Jeg misliker nrk-lisensen. Vi blir aldri enige 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg