IKKE DRA HIT HVIS DU VIL SLIPPE DETTE

Hvis du noen gang får planer om å dra til Sharm El Sheikh i jula for å slippe alt julemaset – velg et annet sted.

Her er det nisser, snømenn og julelys OVERALT. Det spilles julemusikk OVERALT.  Jeg ANER ikke hvor mange ganger jeg har hørt “Rudolf the rednosed reindeer” ved bassengkanten nå, og alle Egypterne går smilende rundt og ønsker oss Merry Christmas.

Dette er meg og restaurantsjefen. Jeg er noe skeptisk til hans entusiasme over jula, men han er veldig hyggelig, og han lot meg få lov til å bære en kake og gi den til en liten kid som hadde bursdag mens alle de andre sang bursdagsangen, bare fordi håret mitt matcha kaka. Hater forøvrig når folk som er høyere enn meg legger albuen sin oppå skuldra mi sånn som det der. JEG ER IKKE STOKKEN DIN!!! Som Hellstrøm ville sagt.

Hvis du forøvrig har planer om å dra til Egypt for å slippe mas sånn generelt – velg et annet sted. Her er det nesten umulig å gå nedover ei handlegate uten å bli “bedt” inn i hver eneste shop, bare for å “have a look and get my businesscard” selvfølgelig.  Vi har vært andre steder i Egypt før, men Sharm El Sheikh overgår alle masters of mas med tusenvis av høydemeter. Men det er en del av pakka, og vi har fått kikke på utallige miniatyrutgaver av både pyramidene, Sfinksen og Tutankhamon, så det er jo moro.

MEN ELLERS, så har vi en skikkelig deilig, avslappende og koselig ferie. Det er så SJUKT fint å bade i havet her!! Man trenger ikke gå mer enn en meter ut i vannet før du møter korallene, og alskens rariteter av fisk og sjødyr begynner å svømme rundt føttene dine. Skikkelig kult!

Jeg er heldig fordi jeg flyter lett og det blir mye svor til alle hvis du griller meg i sju timer med en krølla alluminiumsfolie-ball under.  For å støtte oppunder denne påstanden legger jeg ved et bevis på hvor lykkelig jeg er når det er middagstid. Jeg er som nevnt opptatt av “å eta oppunder huden”, så huden ikke blir slapp og jeg får rynker. 

In other news møtte vi en veldig fin kattepus i dag, som vi selvfølgelig hadde photoshoot med. Den var hyggelig og pratsom, og den spurte oss utrolig nok ikke om vi ville ta en liten kikk innom shoppen hans.

Det har vært såpass dårlig nett her de siste dagene at det har blitt vanskelig å blogge, men det løsner visst litt for Wifien her sånn ca en gang i skuddåret, og da er det bare å henge med.  Vi blogges forhåpentligvis seinere!

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

1 kommentar
  1. Det høres rimelig deilig ut å traske rundt et sånn sted likevel 😀 Her regnet det isbiter i dag 😀 men det var faktisk ikke så verst det heller 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg