Gjermund mistet familien sin i bjørneangrep

For litt over to uker siden, skjedde det verste som kan skje noen for Gjermund Røsholt.  Han mistet familien sin.

Bjørneangrepet i Canada som kostet moren Valérie og datteren Adele livet, har blitt skrevet om i mange aviser den siste tiden. Gjermund, Valéries samboer og Adeles pappa, fant familien sin døde i en hytte etter at en bjørn hadde angrepet dem. Nå sitter Gjermund igjen i Canada, med resten av familien sin hjemme i Norge.

Jeg kjenner ikke Gjermund personlig, men en tragedie som denne berører selvsagt hele nærmiljøet. Gjermund er opprinnelig fra nabobygda mi, og jeg veit at mange av de som leser bloggen min også kjenner til Gjermund og hans familie, sånn det jo er her ute i distriktet. Alle kjenner alle.

Med pårørendes tillatelse poster jeg dette innlegget, og oppfordrer dere alle til å hjelpe en nabo. Gjermunds familie og venner har startet en spleis, for å kunne hjelpe til med diverse utgifter Valérie og Adeles familie nå er ansvarlig for å dekke.  Reising mellom Norge og Canada er dyrt, og må til da en bor så langt fra familie og venner. Dette blir en økonomisk bekymring ekstra i en allerede helt forferdelig og uholdbar situasjon. Derfor vil jeg gjerne oppfordre deg til å bidra med det du har mulighet til i denne spleisen, og forhåpentligvis gjøre akkurat denne bekymringen litt mindre.

I situasjoner som denne er det viktigere enn noen gang å ta vare på hverandre.  Du finner spleisen HER. 

Del gjerne.

<3

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg