7 GENIALE FERIETIPS FOR FATTIGE STUDENTER

Guddæi peeps!

Jeg veit, som dere veit, hvordan det er å være fattig student. Men jeg liker heldigvis både nudler og frosne erter, så det er en tilværelse jeg synes er helt ok. Men! Av og til må man bare ta seg et lite avbrekk fra studietiden, og rett og slett innse at man fortjener en ferie. Litt fri for seg selv, eller sammen med dem du er glad i. Dette er ikke alltid så lett å få til på et stramt budsjett, men jeg har skrevet ned noen tips rundt billige, men ekstravagante, ferietips for dere!!

1.  Lag ei snøhule. Om detta blir i hagen til bestemora di eller på Svalbard ved siden av ei isbjørnhule, det spiller vel strengt tatt ikke så store rolla, gjør det det? Katta til hønngamle fru Gabrielsen kan være vel så interessant å beskue fra din trygge snøhules favn. De MÅ ikke værra Lars Monsen eller Roald Amundsen for å komma deg avgårde på ekspedisjon, veit du, du må bare velge ditt ekspedisjonsmål med omhu.

For det norske studenter ønsker seg aller mest på denna tida av året er selvsagt MER nærhet til snø.

 

2.  Dra en tur til gardermoen. Det aller viktigste med ferie er tross alt å få dokumentert at man er på flyplassen, ikke sant? En billett med flytoget koster ikke stort – ta deg en liten tur til Gardermoen, eller din nærmeste flyplass, vift litt med passet og få dokumentert det, og plutselig æru på ferietur. At du i virkeligheten gjemmer deg under dyna di med lysene av og ser på gamle episoder av Brødrene Dahl trenger strengt tatt ikke insta-følgerne dine å vite, ikke sant.

3. Ro deg en tur. Å slappe av i en liten båt du har fått låne, eller som du er så heldig å være eier av, kan bli en fantastisk eksotisk opplevelse hvis du gjør det riktig. For å starte på best mulig måte anbefaler jeg deg å ha båten helt over vannet.

Er forøvrig en idè med en båt hvor åregaflene sitter godt og du slipper å teipe dem med Gaffa annenhver time også. Hvis du skal ro et stykke, i alle fall.

 

4. Dra på camping under bordet. Husk niste. Siden det å leie plass under sitt eget spisebord ofte er helt gratis, kan du jo unne deg en litt eksklusiv tur-treat.

5. Finn deg et tre du kan stå litt i en stund. Husker du den derre OMO-reklamen med den lille gutten med et laken AKA Fallskjermjeger 832? Du kan være han. Når du vil. Det er ørten sillioner trær i Norge, bare velg deg et og få deg the væikæi åff jår laif.

6. Besøk Kong Harald på kveldstid. Det er gratis og stå foran slottet å glane, og det er dessuten veldig hyggelig. Ikke ert på deg vaktene. Det er dumt.

 

7. Home spa. En optimal ferie kan helt fint tilbringes i en sofa med en kattepus. Lai ei ansiktsmaske av noe gjørme og litt rapsolje, gni det inn i trynet og la den luxuriøse følelsen andre betaler tusenvis av kroner for å oppnå, bre seg over deg. Fantastisk.

 

God ferie, alle studenter og studinner der ute! Vi blogges.

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg