PLUTSELIG STO JEG DER OG FLASHA RUMPA

Det var en nydelig kveld tidlig i mai. Vennegjengen var bedt til gards for å grille, jeg hadde kjøpt meg kliss nye hold-in strømpebukser, og vi var klare for fest. Plutselig ble det dags for photoshoot. Jeg som går rundt og kaller meg for blogger kan jo nesten ikke dra noe sted uten kameraet mitt, så jeg dro det fram, prakka det på min venninnes søster, og jentegjengen stilte seg opp som vakre solsikker ved gårdens fineste tre. “Herregud så heldig jeg er som har venninner å posere med på bilder”, tenkte jeg. “Nå fåru jaggu gi alt i denna shooten så det blir noen instavennlige pics”.

Og jada. Vi gønna på, vi.

Det ble veldig mange fine bilder faktisk! Men, cirka midtveis i shooten oppsto det litt forvirring. En av jentene ropte entusiastisk “Også snur vi rumpa til kameraet!”, og først ble jeg litt sånn “hæ”? Jeg hadde tatt et par øl på toppen av at en av mine grunnleggende egenskaper er å være ganske så distrè, så tanken på at det kanskje ikke var akkurat dèt hun mente trumfet ikke tanken på det for alltid episke bildet jeg trodde vi var i ferd med å konstruere. Seks venninners strømperæv mot kameraet. Alt jeg kunne ønske meg noen gang. Det skulle bli så fantastisk, så banebrytende, en uslåelig statement om at min gjeng er verdens kuleste…men neida. Det ble ikke helt sånn.

“OK NÅ GJØR JEG DET!! GJØR DERE DET OGSÅ ELLER?? GJØR DERE DET??” 

 

Det gjorde de ikke. Så der sto jeg da, i mine nye hold-ins, flasha den flate, udefinerbare stussen min til søstera til venninna mi, 40 sauer og alle andre Jondølinger som måtte ønske å se den, i fullstendig solitude. Man kan i hvert fall se at de andre også var litt usikre på akkurat hvordan posen skulle foregå, og det er jo en trøst at jeg ikke var den eneste som misforsto…selv om jeg kanskje var den eneste som misforsto så veldig. 

Jeg var litt usikker på hva slags tittel jeg skulle velge til dette innlegget, så jeg skrev opp noen forslag:

“Når du har kjøpt nye hold-ins og bruker alle unnskyldninger for å få vist den fram”

“Når du er blogger og har mista all sans for hva som greit og ikke, men bare tenker på klikk”

“Når du plutselig kommer i midtlivskrisa og prøver å værra litt “gæærn” og “chill””

“Når du er litt dummere enn alle de andre”

“Når du har kjøpt ny rumpe og prøver helt casual å vise den fram til alle rundt deg”

Eller bare det som egentlig skjedde; “når du misforstår på photoshooten og ender opp med å dra opp skjørtene i forvirring”.

Vi blogges (Og slapp av, med dette innlegget har jeg brukt opp årets rumpekvote, dere skal slippe å se den igjen på en stund)

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg