DET HAR VÆRT ET VANSKELIG HALVÅR

Det har vært et jævla rart halvår. 

I sommer flytta jeg ut av heimen, og forlot mammas trygge sofa og fulle kjøleskap til fordel for en hybel på 15 kvadrat i en studentby i Oslo. Siden det har jeg blogga ganske sporadisk, om både flytting, studier, singellivet, en tur til USA, små og store ting liksom. Og angst og sånn. Kjipe tanker, mangel på konsentrasjon og frykt for å faile i life og sånn. 

Dere som har fulgt bloggen en stund veit at det har vært mye greier for meg de siste åra. Og det er ikke meninga å dra opp det der på bloggen hele tida, og det føles ikke alltid så kult, men det er sånn livet mitt har vært og jeg orker ikke å ikke snakke om det. Jeg har fått mange meldinger og kommentarer etter å ha delt det jeg har delt, fra mennesker som forteller at det betyr noe for folk. Og jeg velger å tolke det som at folk ønsker seg litt mer åpenhet rundt at noen ganger, så er livet faktisk jævlig vanskelig. Dessuten, å bruke bloggen som terapi har vist seg å værra ganske nyttig for huet på meg.  

Når man har litt mye å tenke på, blir det vanskelig å konsentrere seg. Jeg har merka det ekstra godt nå i eksamenperioden, når jeg har sittet og lest på temaer jeg kanskje ikke har funnet superinteressante i utgangspunktet, og noe så lite som et helt tilfeldig ord, kan starte en tankerekke som ender i masse spørsmål om livet og universet og hva poenget er og hvorfor livet har blitt som det har blitt også videre. Da er det ikke alltid like lett å hente seg tilbake til keplers lover, hvordan EU- domstolen fungerer eller hva Aristoteles mente om dyd. 

De gangene det har skjedd har jeg ofte prøvd å legge det fra meg, og for eksempel blogga litt isteden. Det har sikkert vært litt rein prokrastinasjon inni bildet også enkelte ganger, men jeg oppdaga at det hjalp å få tømt huet litt her inne, uansett tema, før jeg begynte på’n igjen.  Men det har også altså vært en måte å rydde litt i kraniet. 

Har vært relativt drittlei innimellom.

Nå i dag hadde jeg min siste eksamen, og jeg føler utrulig nok at det har gått ganske greit. Jeg føler at jeg har gjort så godt jeg kunne med tanke på hvordan ting har vært, og jeg aner jo ikke om jeg i det hele tatt står på noen av de tre eksamenene jeg har tatt, men stryker jeg så stryker jeg, og det er det ingen som får daua av. 

Uansett tar jeg juleferie nå, gir meg sjæl et klapp på skuldra for å ha overlevd, og skal nyte denne ferien og lade opp så godt jeg kan til neste semester. Jeg gleder meg sjuuuukt til å bare slappe av og drive med masse fullstendig hjernedøde sysler i noen uker fremover nå. Og til tross for at dette halvåret på mange måter har vært vanskelig, så har jeg gjennomført eksamenene, jeg trives kjempegodt i Oslo, jeg har hatt en drøyt fin ferie midt oppi det hele sammen med mammaen min som er så fin og kul, og jeg har finni meg en fyr jeg har blitt helt på trynet betatt av som har hjulpet meg med høring i pensum uten å klage, som har kommet med sjokkis og roser på døra når han har sensa at jeg har trengt det, og som jeg skal få lov til å relaxe på ei hytte langt oppi Numedal sammen med det neste døgnet. 

Hælloi Trømpissss, hadde du exphil på skolen el?? Lærte du noe om etikk og sånn el?? Hællooooooooooi!

 

Og det er ganske kuuuuliiiiii ♥

Takk for at dere hæler å følge dette hubbabubba-berg-og-dalbane-timesvis-foran-Netflix-surr-og-rør-opplegget som jeg kaller mai laif, og at dere bidrar til å holde meg sane. KLEMS TIL SAMTLIGE!!!!!

Vi blogges ♥ 

Følg meg gjerne videre på Facebook HER og Instagram HER

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Gratulerer med vel overstått eksamen, også må du kose deg masse masse frem til neste semester igjen! 🙂 Hva studerer du egentlig? 🙂
   Å jeg syns det er bra at du skriver om det du skriver om, for det er så viktig å vise at livet ikke er perfekt som faktisk mange bloggere skal ha det til! 🙂

  2. Gratulerer med vel overstått eksamen 🙂 du kan være stolt av deg selv og hva du har prestert . Masse lykke til i neste semester 🙂
   Viktig at du nå slapper av i jula og koser deg med masse filmer , julesnop , tid med familie og venner og sov lenge . Bruk tiden på deg selv

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg