DERFOR ER JEG DEN NYE TOPPBLOGGEREN

Jeg heter Julia, er 22 år gammel og kommer fra ei lita bygd ved navn Hvittingfoss, men bor i Oslo nå for å studere. Bare i denne setningen finnes det tre grunner til at jeg bør være Norges nye toppblogger. Dette er forresten headeren min her på bloggen (den som ligger på toppen her også men som jeg deler to ganger fordi den er så flott) som jeg har laget helt sjæl med mine insane photoshop skills, fordi en visuelt vakker header er visst superviktig når man skal være toppblogger: 

Sjekk hvordan jeg har greid å smoothe ut edgene på de fem andre Juliaene i tillegg til hu som står og glaner på Tobias i Tårnet borti der a. Ænivæi, tilbake til grunnene.

Grunn nr 1: Jeg heter Julia. Hvis du smaker litt på det så skjønner du hvor JÆVLIG bloggvennlig det navnet egentlig er. dessuten ligner jeg på Julia Roberts, bare se: 

to dråper vann ser du vel. 

 

Grunn nr 2: Jeg er fra distriktet, en underrepresentert kvalitet i bloggverdenen. Jeg sitter på mye god countrymusikk, jeg har observert rånekulturen utspille seg og jeg veit hvor korn kommer fra. 

Et forbilde, et stilikon, et bilde på hvorfor kommuner aldri bør sammenslåes. 

 

Grunn nr 3: Jeg bor i Oslo nå, og urbaniseres sakte men sikkert. Jeg blir både redneck og elitekulturell. Jeg er geografisk nærme alle de andre bloggerne, noe som gjør meg til en høyaktuell toppbloggerkandidat. Logikken bak det er teorien om at alle som tilhører en subkultur kjenner hverandre og drikker champagne med hverandre. Jeg liker dog kanskje best Aass Classic. 

I tillegg til disse tre åpenbare grunnene til at jeg bør ligge øverst på lista over vakre Noregs bloggarelite, som Ivar Aasen ville sagt, finnes grunn nr 4: Jeg har rosa hår nå. Det har jeg valgt fordi jeg er opperksomhetssyk og fortjener masse cred. Det rosa håret gir meg blikkene egoet mitt nærer seg av. Det er i alle fall det jeg svarer når folk spør meg hvorfor, og det ikke holder for dem at jeg synes det er litt fint. 

 

Grunn nr 5 til at jeg fortjener minst 100 000 daglige lesere her på bloggisen min, er hvor god jeg er til å ta bilder av høy kvalitet, både av meg sjæl og mine omgivelser. Bare se: 

Jeg ligner litt på prinsesse Catherine, hertuginne av Cambridge også egentlig.

En generøs vinkel og god lyssetting er essensielt når det kommer til bilder av mat, og her fant jeg en saus jeg synes var helt fantastisk god å avbilde. 

Her har jeg noe rar eksem på albuen. 

 

Grunn nr 6: Jeg har ofte en del aktravagante planer jeg tenker at det kan være gøy for mine lesere å drømme seg bort i, og dette mener jeg selv at jeg er flink til å illustrere her på bloggen. 

Det bildet her for eksempel, oppsummerer godt en helt vill hælj jeg hadde for noen uker siden. 

 

 

Og til sist, grunn nr 7: Nisjen min er bred som ei låvedør og jeg kan reklamere for en mengde forskjellige sponsorer. Men bare for ting jeg virkelig bryr meg om og kan stå inne for, selvfølgelig. 

 

Og, hvis du fortsatt ikke synes jeg er toppbloggermateriale skal jeg gi deg en satans PS på slutten her som en grunn nr 8; jeg avslutter nemlig alle mine blogginnlegg med et “Vi blogges!” samt en oppfordring omhandlende å følge meg videre på alle mine SoMe så du kan misunne meg livet mitt for evig og alltid, A K K U R A T sånn som toppbloggerne gjør det. Så hjertlig satans takk for meg. 

Vi blogges! 

Følg meg gjerne videre på Facebook HER, og Instagram HER

 

1 kommentar

Siste innlegg