FLYET ER KANSELLERT

Heihå alle pipelurer! Akkurat nå ligger jeg i ei hotellseng på Radisson rett ved JFK Airport. Vi skulle egentlig vært hjemme i Norge på denne tida, men grunnet noe probs hos Norwegian måtte vi bli her ei natt ekstra. Dette har vi seff tatt med dørgende ro, da både mat og hotell er #SPONSET av Norwegian fordi de føkka opp så fælt. Dessverre ikke fordi jeg er megaüberkjendisblogger. Kanskje neste gang.

Vi har hatt en helt sjukt fin tur!! Vi har sett og opplevd masse, spist digg mat, vandra rundt og shoppa til vi nesten droppa, og ikke minst; sett en haug med nudelige fine ekorn <333333 begynner å grine av cuteness bare av å tenke på det. Hadde jeg vært en kvarterdel (som de helt nederst på rangstigen sier, sånne som meg) så søt som et sånt ekorn hadde jeg kanskje ikke vært så forbanna singel hele tida. Men nok om DET.

Men takket være Norwegian har vi nå fått oss det beste måltidet på hele turen. Radisson ligger nemlig i et ganske flerkulturelt strøk i Queens, hvor det finnes en del karibiske restauranter! Vi sjekka ut en av dem, og hadde en kulinarisk opplevelse som «satan tute meg ikke ligna grisen», som mine forfedre kanskje ville sagt en gang i tida. Det var så godt!!

Ei litta sliten turistas som har fått altfor mye god mat på pletten sin. Igjen. <3

Jeg har vært litt for opptatt av å suge til meg feriering at både blogg og studier har blitt neglected littegrann. Jeg hadde seff med meg to tjukke pensumbøker jeg hadde tenkt til å få lest masse i på denne turen, men jeg har bare kosa meg altfor masse til å i det hele tatt tenke tanken på å surne til en så amazing tur med tørt stoff om Emanuel Kant og hvem som gjør hva i EU.

Asså jeg mener, vi har vært HER???

Så det har rett og slett vært ganske uaktuelt.

Vi blogges snart fra Norge! Suss!

12 kommentarer

Siste innlegg