MENS DU HAR ANGST

Mens du har angst, drar folk på butikken og på fest og på toppetur, og har det jævla fett på instagram og sånn. 

Mens du har angst, går Lady Gaga i sjuke designerkjoler på rød løper i London. 

Mens du har angst, snakker folk om hvor mye de angster, uten å egentlig vite hva angst er. 

Mens angsten din setter livet, jorda og universet i et nytt og merkelig perspektiv for deg, går alle andre rundt og spyr negativ energi rundt seg på ting som ikke betyr noe. 

Mens angsten din får deg til å tro at det eneste du er kvalifisert til er å være ensom, akkurat som Meat Loaf, går alle andre rundt og bretter ut om i-landsproblemene deres til de fire tusen vennene sine. 

Mens angsten din kødder opp hver eneste relasjon du har fordi du har mista deg sjæl inni der et sted, har den kastrerte katta di et mer velfungerende kjærlighetsliv enn deg. 

Også skjønner du plutselig at det er jævlig vanskelig å leve. Og at hvis flere var forberedt på nettopp det, så hadde det kanskje vært litt lettere. 

Også skjønner du plutselig at du sitter der, med angsten din, og dømmer alle andre fordi de dømmer alle andre, og at angst ikke kan diagnostiseres ut ifra hvordan man oppfører seg. At du også bruker verdenen rundt deg til distraksjon. At historien din ikke er unik, og at det ikke bare er deg som veit hva angst er. At du ikke veit hva angst er for andre. Og at folk bør gi folk litt mer cred for at de orker å leve og sånn. Enten de har det jævla fett på instagram, går i designerkjoler på rød løper, spyr negativ energi rundt seg, bretter ut om i-landsproblemene sine, eller har et mer velfungerende kjærlighetsliv enn deg. 

For verden er jævla rar. Folk bør gi folk mer cred. 

Følg meg gjerne videre på Facebook HER, Instagram HER, og dobbelthakene mine HER

17 kommentarer

Siste innlegg