HOMOFOBER BØR IKKE VÆRE LÆRERE

Gud sørger? 

For et par dager siden leste jeg en nyhetssak på VG angående en pastor/ungdomsskolelærer (!!), som i en avhandling på Facebook fortviler over Pride, og mener det er å hytte knyttnevene mot Han. Pastoren/læreren skriver videre om at vår seksualitet tross alt ikke tilhører oss selv, men at den tilhører Gud, akkurat som alt annet. Og hva hadde vi gjort om Gud hadde forlatt oss? 

LGBT pride
Licensed from: wellphoto / yayimages.com

 

Jeg har lyst til å kommentere det, og jeg har lyst til å gjørra det saklig, men det er vanskelig å reflektere saklig over noe du har lest, når det du leste gjorde deg kvalm. 

For det er det detta er for meg, det er kvalmt. Det er morbid, fordømmende, kunnskapsløst, trist, helt vanvittig provoserende og helt forbanna kvalmt. For hvem er du til å frarøve andre menneskers seksualitet, og legge den i din Guds hender?  Er det sånne som deg, ungdomslærere på Stord, som sitter på fasiten rundt hvem som får innpass i himmelporten? Gud er god, Gud tilgir deg, Gud elsker alle, men nåde deg om du elsker noen med samma kjønnsorgan som deg sjæl. 

Jeg tror at kristen tro gir mange mye godt. Og jeg tror at denne pastoren/ungdomslæreren (!!!) representerer et fåtall av den kristne befolkningen i denne saken. Forhåpentligvis. 

Jeg har aldri hatt noe eget forhold til religion egentlig. Jeg utelukker ingenting, men jeg er av den oppfatning at religion har gjort vel så mye skade som gagn oppimellom, og jeg er veldig glad for at jeg er min egen flue og at jeg flyr sjæl. For hvis jeg noen gang skulle ha en Gud, så skal det  I HVERT FALL ikke være en Gud som står i skjærsilden og peker homofile nedover, og heterofile oppover. For det blir vitterlig for dumt for meg, og det strider imot alle verdier jeg noen gang har tilegnet meg. 

Og jeg håper, for Guds skyld, at utsagn som disse aldri noen gang kommer til å stå uimotsagt. Homofobi er farlig, og vi har kommet så mye lenger enn det her. Har du en Gud som er god mot deg så er det helt fantastisk, har du en tro som du føler gir deg noe fint så gønn på med det. Men ikke påta deg rollen som alle menneskers guds talsmann. Og vær din egen flue. Fly sjæl. 

Vi blogges ♥

Følg meg gjerne videre på Facebook HER, Instagram HER, og dobbelthakene mine HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg